Veelgestelde vragen

Je koopt jouw kaartje voor Strand Indoor via deze website! Wanneer je op de button 'tickets' klikt, kom je bij de ticketshop terecht.

Met vragen over je tickets kun je terecht bij YourTicketProvider via info@yourticketprovider.nl of via +31 30 204 02 58. Ook kun je hen tussen 09:00 en 17:00 bereiken via Whatsapp: +31 6 16 39 66 95.

Ze zullen je al vrij snel vragen om jouw mailadres en referentienummer (te vinden op je bankafschrift en beginnend met de letters ‘REF’), dus zorg dat je deze bij de hand hebt.

De verschillende fases typeren de ticketrondes.

Fase 1 tickets zijn de eerste en daarom ook de goedkoopste. In de rondes die daarna volgen gaat de ticketprijs telkens wat omhoog. Hoe eerder je dus je kaarten koopt, hoe goedkoper je uit bent!

Let op: in welke fase jij jouw ticket hebt gekocht heeft dus niks te maken met jouw plek op het terrein. 

Nee hoor, dat is niet nodig! Dat vinden we zonde van het papier. We kunnen jouw ticket vanaf jouw smartphone scannen. Houd er wel rekening mee dat je ter plekke geen internetverbinding kan hebben. Het handigst is daarom om het ticket van te voren te downloaden op je telefoon. Print je jouw ticket liever wel uit? Geen probleem!

Je kunt het festival betreden vanaf 18 jaar. Vergeet je legitimatie niet, er kan naar gevraagd worden.

Ja zeker! Direct bij binnenkomst vind je de kluisjes van Eventsafe. Je betaalt hiervoor €7,- (medium locker).

Op het festivalterrein kun je eten en drinken afrekenen met de speciale festivalmunten. Deze kun je op het terrein kopen bij de muntenkassa's en kun je zowel per pin als contant afrekenen. Je kunt bijpinnen bij de muntenkassa's, maar we adviseren je om extra contant geld mee te nemen.

MET DE AUTO OP VRIJDAG 30 AUGUSTUS

Ben je in het bezit van een online parkeerticket? 
Heb je online een parkeerticket gekocht? Dan kun je parkeren naast het terrein op vertoon van je parkeerticket. Volg hiervoor de borden 'Online Parking.' Naviagtieadres is: De Heldinnenlaan 215 Utrecht

Je kan hier parkeertickets bestellen voor de vrijdag. 

MET DE AUTO OP ZATERDAG 31 AUGUSTUS

Ben je in het bezit van een online parkeerticket? 
Heb je online een parkeerticket gekocht? Dan kun je parkeren naast het terrein op vertoon van je parkeerticket. Volg hiervoor de borden 'Online Parking.' Naviagtieadres is: De Heldinnenlaan 215 Utrecht

Nog geen parkeerticket?
Let op: online parkeertickets zijn uitverkocht voor de zaterdag. Ben je nog niet in het bezit van een parkeerticket voor de zaterdag dan kun je enkel parkeren bij The Wall (Hertogswetering 183, Utrecht). Hier betaal je het reguliere parkeertarief van The Wall. Vanaf dit parkeerterrein rijden continue pendelbussen die je binnen 5 minuten naar het festivalterrein brengen en weer terug! De pendelbus is gratis! Goed om te weten: je kan altijd uitrijden bij The Wall! (enkel de inrit sluit tussen 01:00 en 07:00)

Toegestaan:

Deodorant, zonnebrand en vergelijkbare producten. Deze mogen alleen niet mee in spray vorm. Wel in een pompje, stick of tube. Opblaasdieren (moeten leeg zijn bij binnenkomst). Vlaggen, banners of handgemaakte spandoeken (geen merken, leuzen of vlaggenstokken). Niet professionele foto- en videocamera's, mobiele telefoons, Go-Pro's en wegwerp camera's. Elektronische sigaretten mogen mee naar binnen wanneer er nog geen vloeistof in zit. De vloeistof mag enkel mee in een dichte en originele verpakking.

Niet toegestaan:

Alles waarmee jij jezelf of een ander kunt schaden, is niet toegestaan. Soft- en hard drugs zijn verboden, ons festival hanteert een Zero-Tolerance beleid. Eigen eten en drinken (inclusief alcohol en snoep). Spuitbussen en parfumflesjes. Geopende flessen waar vloeibaar middel in zit. Glas, plastic flessen, blik, bekers en koelboxen. Vuurwerk, wapens (inclusief zakmessen en pepperspray) en andere gevaarlijke voorwerpen. Paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten. Ook is het helaas niet toegestaan om selfie sticks mee te nemen op het festivalterrein.

Om veiligheid te garanderen kun je helaas niet het festivalterrein verlaten en later weer betreden. Gelukkig zorgen wij voor voldoende eten, drinken, muziek om het de hele avond vol te kunnen houden!

Nee, helaas mag je geen eigen consumpties meenemen. Hierop zal worden gecontroleerd.

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Een doktersverklaring/medicatiepaspoort is noodzakelijk.

De beveiliging zal jouw documentatie beoordelen en de medicijnen controleren. Het kan zijn dat de EHBO jouw medicijnen (bijvoorbeeld als deze gevaarlijk zijn i.c.m. alcohol) in bewaring neemt en je deze enkel kan innemen bij de EHBO.


Heb je een allergie? Stuur dan een mail naar info@festifairs.nl met een beschrijving. We kijken dan samen met jou naar de voedingsmogelijkheden op het eventterrein. 

Ja zeker! Dit kan je in alle rust bij de EHBO doen. We hebben alleen geen koelkast om de voeding in te koelen, wat je daarom het best kunt doen is een koeltas meenemen en deze later bewaren in een kluisje.

Van ons wel! Neem vooral jouw fototoestel, videocamera, GoPro of mobiel mee om de leukste en gekste momenten vast te leggen. Leuke kiekjes vinden we altijd leuk.

Een (semi-) professionele camera is helaas niet toegestaan. Wil je op beroepsmatige wijze opnames maken van het evenement, dan kun je een persaccreditatie aanvragen via het contactformulier.